Asennukset - laitteisto- ja ohjelmistotoimitukset - tuki- ja yläpitopalvelut

Luotettava ICT-kumppani

Inhimillistä tietotekniikkaa ja henkilökohtaista palvelua

ICT-palveluja yrityksille

Tarjoamme kaikki ICT palvelut yrityksille ja yhteisöille laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla. Olemme täysin riippumaton toimija, joten voimme räätälöidä asiakkaille parhaat mahdolliset tuotteet ja ratkaisut laajasta valikoimasta.

Tavoitteemme on vapauttaa asiakas keskittymään omaan liiketoimintaansa. Ideoimme ja ehdotamme uusia ratkaisuja asiakkaillemme liiketoiminnan tueksi. Nykyinen asiakaskuntamme koostuu useista eri toimialoista, joten meillä on laaja kokemus erilaisista ympäristöistä sekä sovelluksista. Organisaatiomme on ketterä ja tehokas, koska koko henkilöstömme pystyy auttamaan teknisissä ongelmissa. Työmme tulos näkyy pitkinä asiakassuhteina.

Laitetoimitukset

Toimitamme kaikki laitteet täysin toimintakuntoisina ja käyttövalmiina. Siirrämme vanhoista laitteista tiedot uusiin, jotta käyttäjä voi jatkaa työskentelyään mahdollisimman saumattomasti eikä tietoja häviä laitteiden vaihduttua.

Etätuki ja helpdesk

Nopealla vasteajalla tukea silloin kun työnteko pysähtyy. Asiantuntijamme pystyy auttamaan etäyhteydellä sekä puhelimitse kun tilanne sitä vaatii.

Bit Group total care

Ylläpitopalvelu, jossa 24/7 monitorointi laitteille ja palveluille. Automatisoidut ohjelmisto ja tietoturvapäivitykset. Raportoinnit esim. budjetointia varten

Pilvipalvelut ja migraatiot

Jälleenmyymme Microsoft O365 sekä Google G-Suite palveluita. Teemme käyttöönottoja, migraatioita sekä tarjoamme teknistä tukea ja ylläpitoa.

Tietoturva ja tietosuoja

Laitteiden ja käyttäjien turvalllisen työskentelyn takaamiseksi toimitamme tietoturvaohjelmistoja ja laitteistoja. Myös erilaiset varmuuskopioratkaisut laitteille ja palveluille. Pilvipalveluiden varmuuskopiot esim. O365 ja G-Suite

Konsultointi

Toimimme asiakkaan yhteyshenkilönä erilaisissa IT-projekteissa ja varmistamme niiden onnistumisen asiakkaan toivomalla tavalla. Teemme asiakkaan puolesta selvittelyjä ja kilpailutuksia. Konsultoinnin ansiosta asiakas säästää omaa arvokasta aikaansa.

Bit Group logo

Kyminlinnantie 6, 48600 Kotka
Tel: +358 45 653 3330
info(at)bitgroup.fi

Etätuki mahdollistaa laitteistojen hallinnan ja ylläpidon etäyhteydellä. Näin voimme tarjota parasta mahdollista tukipalvelua paikasta riippumatta nopeasti, turvallisesti ja luotettavasti.

Etätuen mahdollistamiseksi voit ladata oheisesta linkistä apuohjelman, jonka avulla muodostamme yhteyden.

Pulmatilanteissa ota yhteyttä meihin.

Lk

Menestyjat N

Copyright © 2022 - Bit Group Oy & Jaakko Leislahti Oy. All rights reserved.